Адресът на нашия уебсайт е: https://dav-design.com.
Поверителността на личните данни на нашите посетители е важна за нас. Ще ви запознаем с типовете информация, която събираме, как и с каква цел се събира и обработва тази информация, колко време се съхранява, как е защитена, какви са Вашите права на потребители и как да се свържете с нас.

Тази политика за поверителност е валидна само за информацията, която посетителите на нашия уебсайт предоставят и се събира от нас.

I. Какви типове информация събираме

» Лични данни, събрани чрез формата за контакт, по имейл, по телефон;

Информацията, която събираме може да включва лични данни като: имена, e-mail адрес, телефонен номер и други лични данни, които решите да ни предоставите доброволно.

» Информация, събрана посредством “бисквитки” (cookies) и други сходни технологии;

Във връзка с подобряване на качеството на предлаганите услуги и добавяне на функционалност, ние използваме уеб решения (Wordspress плъгини, Google Webmaster tools, OpenStreetMap, Facebook, Pinterest и др.), които биха могли да получaт определена статистическа информация. Тази информация може да включва интернет адрес (IP адрес), тип на браузъра, страниците на уебсайта, които сте посетили, запазване на потребителски предпочитания.

Като използвате нашия уебсайт, Вие се съгласявате с използването на “бисквитки”. Моля, прочете нашата Политика за “бисквитките.

» Връзки към трети страни – “бисквитки” получени от трета страна (външен сайт);

Връзки към уебсайтове на трети страни

Нашия сайт може да съдържа връзки към други уебсайтове, като например Facebook, Pinterest, Twitter, Instagram и др. Ако последвате връзката към някой от тези уебсайтове, имайте предвид, че може тези трети страни да събират или споделят данни за вас. Тези уебсайтове имат свои политики за поверителност и ние не носим отговорност за тях.

Вградено съдържание от други уебсайтове

Също така, страниците в нашия сайт може да включват вградено съдържание, собственост на трети страни, например карта от Google Maps или OpenStreetMap.

Взаимодействието с вграденото съдържание от други сайтове е както, ако потребителят е посетил другите сайтове. Възможно е тези сайтове да събират данни за Вас, да използват “бисквитки”, да вграждат допълнително проследяване от трети страни.

Настоящата политика за поверителност се отнася само за този уебсайт и тя няма отношение към уебсайтове, собственост на трети лица.

» Чувствителни лични данни.

Ние не събираме чувствителни лични данни като: данни, разкриващи расов или етнически произход, политически възгледи, религиозни или философски убеждения, членство в политически партии и/или организации, сдружения с религиозни, философски, политически или синдикални цели, данни за здравословно състояние.

II. Как събираме информация и с каква цел се използва

Информацията се събира при доброволното ѝ предоставяне от Вас. Това включва, предоставяне на информация (имена, e-mail адрес, телефонен номер и други лични данни) чрез попълване на формата за контакт на нашия сайт, чрез електронната поща, по телефона.

Събраните лични данни е възможно да бъдат запазени за известно време с цел установяване на комуникация с Вас в отговор на Ваше запитване, или във връзка с изпълнение на услугите, които предоставяме. Ние ще запазим тази информация само докато е необходимо за да се изпълнят съответните цели.

III. С кого споделяме данните ви

Ние няма да предоставяме Вашите лични данни на трети страни, освен, когато се налага, за да предоставим заявени от вас услуги или в предвидените от закона случаи.

Предоставената от Вас информация няма да бъде използвана за маркетингови цели.

IV. За какъв период от време се съхраняват личните данни

Личните Ви данни се съхраняват за периода от време, необходим за постигане на целите, за които сме ги събрали (в зависимост от времетраенето за извършване на услугите, които предлагаме), освен ако по закон не се изисква по-дълъго съхраняване.

Според вида на данните и целите, за които се събират, се определя срок за тяхното съхранение, след което данните се изтриват.

V. Вашите права над личните Ви данни, които сте ни предоставили

Можете да поискате да получите информация дали се обработват и съхраняват Ваши лични данни, които сте ни предоставили. Можете също така да поискате да коригираме, допълним или да ограничим обработката на Ваши лични данни, както и да оттеглите съгласието си за обработка на личните Ви данни и те да бъдат изтрити.

За да получите информация, моля, свържете се с нас на имейл aдpec office@dav-design.com. Ако не сте съгласни, относно Вашите данни, моля да се свържете с нас. Също така имате право да подадете жалба до съответния надзорен орган по защита на личните данни – Комисия за защита на личните данни.

VI. Как се съхраняват и защитават личните Ви данни

Информацията от формата за контакт, която сте въвели, се изпраща към нас по имейл и се обработва единствено от имейл сървърите чpeз ĸpиптиpaнa вpъзĸa.

Личните данни, представени ни доброволно от Вас чрез формата за контакт, не се cъxpaняват в бaзaтa дaнни нa уебсайта, а се изпращат чpeз ĸpиптиpaнa вpъзĸa ĸъм нашия имeйл aдpec зa ĸoнтaĸти office@dav-design.com. Дaннитe щe ce пaзят в имeйл ĸopecпoндeнцията, дoĸaтo се постигнат целите, за които са събрани. Данните, които ни предоставите при контакт по имeйл, зaвиcят изцялo oт вас.

Този сайт използва TLS (Transport Layer Security) протокол, който осигурява сигурност на комуникацията по Интернет. Той защитава информацията като я криптира за да не може тя да бъде прочетена от трети страни по канала за комуникация (Man In The Middle).

Имайте предвид, че нито един метод за предаване на данни по Интернет не може да гарантира абсолютна сигурност.

VII. Как да се свържете с нас

Ако имате допълнителни въпроси може да се свържете с нас чрез имейл: office@dav-design.com.

VIII. Промени в политиката ни за поверителност

Запазваме си правото по всяко време да променяме настоящата политика поверителност. Всички промени ще бъдат отразени на тази страница.

IX. Съгласие

Предоставянето на лични данни е доброволно. Като използвате нашия уебсайт, Вие се съгласявате с използването на “бисквитки” от нас и с нашата Политика за поверителност. В случай, че не сте съгласни, не би следвало да използвате този сайт.

При попълване на формата за контакт или ако ни пратите запитване по имейл, давате съгласието си, че можем да осъществим комуникация с Вас на предоставения от Вас имейл адрес или по телефона за да Ви предоставим информация относно Вашето запитване.

Close Menu